Vardag..

Kom precis hem från Världens. Lite mysig torsdagkvll, fikat med amra, kamala och JOSEFIS :D haha. Gillar det namnet, annars är joseful också bra, pline funkar.. JOSSE aa. kärt barn har många namn. Satt o snackade om allt och inget, kom inte riktigt fram till något vettigt, förutom att vi INTE lever i sex and the city, haha!!

GRATTIS ERIKA RUUL 18 ÅR IDAG! :D
Ville bara snika in det sådär lite halvt :D stor tjej nu, kompis!

Skolan har ju som alla vet börjat. Jag är deppad trots ett ovanligt bra schema för äckliga nsprogrammet.. MEN!!! hoppet är inte ute! 280 dagar ca till studenten, och ja.... FRACKVECKAN, JENNI TEREZ KARLSSON KUNGLIG I FRACK! Ja fyfan.. på söndag är det dags. FULL TILL MAX, pinsamheter och nollning!! JA!

Nu är det helg, på lördag är de ferre hos soffipropp :D YEIY, länge sen jag hängde med den coola bruden ;( BAJS! men nu får jag ett bra liv igen

TACK OCH ADJÖ!

Rättning.

Jag verkar visst ha upprört någon med ett av mina inlägg, därför tas detta bort. :) Jag lovar att försöka vara mer neutral i det jag skriver nästa gång. No hard feelings, ok?

Nederlag med stooort N!

USCH OCH FY!! sjukt jävla illa.. Magen, som vanligt. Tisdagen bjuder på magkramp och spya.. så som onsdagen.. Kom hem igår. Spy på hotaltoa borta, bra.. Men spy på egna toan hemma, bäst ?! =/ På bussen hem igår satt jag framför ett gammalt par, verkade så trevliga med ack ack så mycket mannen skröt om sina kunskaper inom stockholm stad.. sedan går bussen sönder på essingeleden, wihooo. Så jaa, där står en hel bussflock o väntar i TVÅ hela timmar på en ny buss. Yeeeeiy!

Sprit hanns knappast med o köpas då jag låg på hotellrummet mestadels av tiden, fick med mig två flaskor vodka och inte en droppe mer.. HUM! Nån skit som jag ryckte med mig i svängen bara för att, ungefär.

Hotellet och Tallin var däremot sjukt vackert. Tallin, som jag trodde var hur fattigt som helst, visade sig vara en trevlig och mysig liten stad under uppbyggnad.. Det fanns tom. skyskrapor, tro det eller ej. Alla körde flashiga bilar och på nått plan verkade alla underbart glada och oförskämt trevliga. Hotellet var nybyggt i glas och hade vanliga pooler, saltvattenspooler, jacuzzis och utomhuspool. Mycket härligt. Dock hann jag inte njuta av detta. HAHAHA, in my face ungefär.

JA HANNA! jag vet vad jag har sagt.. "Sjukdom är till för veklingar".. Och tyvärr(!) måste jag ha gått o blivit vek! ILLA JENNI, ILLA!


Sen en liten sista notis kompisar; ta allt, speciellt mig, med en nypa salt.
PWZ

Goodbye and Fuck you!

Nu sticker jag på spa i Tallin!
Måndag - Fredag endast för att få vila innan skolan sätter igång. Ska bli riktigt jävla skönt o få massage, behandlingar, bada ångbastu.. Jaa, allt ljuvt som livet kan ge. Tänk på mig i veckan när jag spenderar pappas pengar på att må bra! MOHAHAHAHAHAHAH!

Jag ska även inhandla så sjukt mycket alkohol till allas vår älskade FRACKVECKAN vecka 35... Fyfan, jag o Sandrutt har ju redan allt planerat, och fyfan va jag ska vara full. Invigning, utse konungen och dehli på söndagen, cromwell måndag, palace tis, hugos MED EFTERSLÄPP (!!) onsdag, Otten tors & sist men INTE minst, förbrödringen! Ni stackars små nya ettor vad jag ska supa er fulla och nolla er. Ni kommer känna ångest, panik och förudmjukelse när ni vaknar i en buske på lördag morgon!!! Watch out, Jenni i en frack kommer inte att sluta fint..

image23    image24
OH JA, alltid snygg!! Spana bara in min fyllelook, Sandra dampar men jag är ju tyvärr fruktansvårt seriös..

En sista kommentar innan ni slipper mig för några dagar; KÖP ALDRIG EN ED HARDY KEPS! Dom tappar formen på 1 vecka! usch!

Nu ska jag packa mina sista klädesplagg, som jag ändå inte kommer behöva eftersom jag kommer spatsera runt i en morgonrock hela dagarna, GRR PORRIGT! Men som min kära Jesper skulle säga ; Allt med mig är så fruktansvärt porrigt, speciellt mina lakan och förkärlek till fransk musik.

HA DET BRA ÄCKLIGA IDIOTER! See you friday, mates.

MINNEN!

Om ändå Joseful vore hemma och inte lekte cool i London :( Då kunde vi kollat på vårat favoritband på tv tillsammans ikväll.. SVT1 kl 00.05! DRÖMT OSS TILLBAKA TILL SOMMAREN 2006!

image22



Men nej! nu sitter jag här själv, huvudvärk, halsvärk och smått med feber.. SJUKT SYND OM MIG OM JAG FÅR BESTÄMMA SJÄLV. Ge mig lite wiskey så det går över?


Välkommen till AugustiPesten!

Vår allas älskade Augustifest! Det nalkas fylla i varje hörn!

De kära snorvalparna under 18 år tävlar om vem som blir fullast och springer runt på drottninggatan o hånglar runt med alla. Här får vi inte heller glömma att alla åker karuseller för att sedan spy ner någon..

De älskade coola lite mognare puckona över 18 springer på krogen, tävlar om vem som blir fullast och hånglar runt med alla som ser grymt snygga ut i mörkret på ottens lilla dansgolv.. Här spyr man gärna på krogtoaletten!

Sen har vi våra kära 40-50 + som sitter i öltälten, lyssnar på liveband och super ikapp. Här visas det kärlek till höger och vänster,  álà FJORTISSTYLE! Spy sparar man oftast till hemkomsten..



Vi har våra kära busskommunikationer som absolut inte vet vart de ska åka och bara kör lite huller om buller så att man inte kommer hem.

Vi har " kööpaaa rooos?!?" vart vi än går. Mycket irriterande, vill jag ha en rosjävel så säger jag väl till!

Vi har SM i fyrverkeri vilket bara lockar alla puckon som inte har nått bättre för sig i sitt tråkiga, äckliga liv. Vad är det roliga med att se fina färger uppkommet av utsläpp av tusentals miljöfarliga gifter?

Varje år kommer jag på, jaa fyfan, iår bojkottar jag skiten. Men nej nej, Jenni är där o kör på fylla lika mycket som resterande del av staden.. FUCK! Dehär är skit.. Grattis alla som är utomlands/borta under dehär tillfället!

Take me back to H-town!

Ge mig juni. GE MIG HULTSFRED. Ge mig hjortron light. Ge mig bong. Ge mig singelauktion. Ge mig Hångel med "måletmat-killen". Ge mig partytältet. Ge mig halsbränna. Ge mig stylinglounge. Ge mig Kirunatältet & Kiruna-anton. Ge mig Bang. Ge mig nudlar i stormkök. Ge mig äckel. Ge mig naket. GE MIG WOLFMOTHER. Ge mig paradiset. Ge mig Ica med Beckas & min feta godiskorg. Ge mig pizza till frukost. Ge mig SMK. Ge mig moshpit. Ge mig zoo-stolar. Ge mig "ursäkta-vad-är-den-här-till-för?" raggningsknepet. Ge mig Josse med bitmärken. Ge mig sova på en använd kondom. Ge mig HULTSFREDS VÄRSTA TÄLT (enligt aftonbladet). Ge mig även 50 cent. Ge mig Charls + Äliin. Ge mig ostbågar. Ge mig sönderbränd näsa. Ge mig sova i sjukstugan. Ge mig hemlös. Ge mig fyllebecka. Ge mig den lesbiska brudens tält. Ge mig stugans gröna (?) toalett. Ge mig bajamajor. Ge mig Redbull-scenen. Ge mig bada i strömmen. Ge mig Matilldas "Hang the dj -->" tält. Ge mig Mini-shorts & bikini. Ge mig Värmland & damen i rött. Ge mig carlsberg elefant. Ge mig partyglada folk vart ögat än når. Ge mig mest hångel vinner. Ge mig Billy Talent. Ge mig Saras partyben. Ge mig TÄLT. Ge mig Josefines förkärlek till mjölk. Ge mig Mowgli. Ge mig Ozzy. Ge mig Brännvin Special. Ge mig frustration över borttappade saker. Ge mig Öl-Nadja. Ge mig huvudvärk. Ge mig resväskan full med cider & öl. Ge mig alla ragg & snygga killar. Ge mig baby-wipes. Ge mig alla rammsteinbeundrare. Ge mig fullt med packning. Ge mig Amra den smartare utav oss alla. Ge mig  den borttappade stereon. Ge mig risifrutti och hwila-vatten.

              
 

BARA 300 DAGAR KVAR!
Hultsfred-08 snart kommer vi!

The geek ya'll

 


i don't care what you might think about me
you'll get by without me if you want
well i could be the one to take you home
baby we could rock the night alone
if we never get down it wouldn't be a let down
but sugar don't forget what you already know
that i could be the one to turn you out
we could be the talk across the town
don't judge it by the color, confuse it for another
you might regret what you let slip away




Cause I'm the geek in the pink ! <3

Daddiiies giirl!

Helgen har varit tillägnad far min. Fredags var det kräftfiske, vilket var ett stort misslyckande! Vi fick ihop 4 st som var någorlunda dugliga och ett fåtal minimala. Alla fick åka ner i sjön igen. DÅLIGT AV OSS!  FY! Men inte surade vi för det!

LÖRDAG KVÄLL! då ni! Jenni, far, Janne, Johnny & mia (tror jag dom hette?) drar iväg på arvingarna! O fyfan, sånt drag har jag väl aldrig varit med om! ;P Hundratals 40-50 + leker tonåringar på en bakgård med en liten dansbana! HAHA! Kåta mammor trånar efter "lammen" i arvingarna, fyllan är på en hög nivå & raggningen är i full gång! Jag hade nog en ny gubbe varje 10e minut. Haha, standardrepliken "Du verkar som en smart tjej, du kommer gå långt"
DEN TAR JAG SOM EN KOMPLIMANG! Även fast de var dubbelt så berusade som jag någon gång har varit i mitt liv. Haha.. O DÅ ÄR DET ILLA?!

Jaa somsagt, det var en upplevelse i sig. En gång aldrig mer? Hum jaa joo. Idag har jag kört bil, far brevid.. Han var inte den piggaste på jorden idag ;D Nu är jag hemma igen efter en helhelg hos far! Borde pluga matematik, men vem orkar? ;D HAHAHA

Jag ska laga mig pannkaka o se babel lite senare. men nu ska jag vila ögonen ett tag!

Kräftstjärt!

Oså sitter man här hos min far i ågelsjön och det är ikväll dags för kräftfiske! Jag är dock inte med i leken utan själv får jag leka chaufför åt min far och hans vän, "Lite pilsner måste man ha, då får man bättre kräftsinne". HOST!

Tur för dem att det aldrig är poliser här uppe som kan kolla till att allt är som de ska!

Så nu sitter jag här, ensam och jävlig, med min/pappas (hum?) katt. OSKAR GRIS! även kallad fisoskar, grisen, pojken, idiot etc.. Kär katt har många namn? Inget o göra här inte. nej nej.. Inte är det värt de egentligen, jag gillar inte ens kräftor! Jag gör det av ren snällhet! FÖRSTA PÅ LÄNGE ;D 

Kunde inte sova inatt.. Låg o tänte på hur mycket jag alltid skämmer ut mig.. Det är ju iofs den största delen av min personlighet, vilket ger det en charm i sig.. Men det är ändå fruktansvärt pinsamt. ALLTID SKA JAG SKÄMMA UT MIG. Men men, inget att hänga läpp över, sån är jag! :D

Nu ska jag väl se på film eller liknande.. finns inte så mycket vettigare att göra här.. PWZ! <3

Jag är på gång!

Första körlektionen idag.. Bara 2 månader och en vecka kvar till 18årsdagen! Det gick så sjukt bra, hon jag kör med tyckte att jag hade BÄST koordination med fötterna.. Haha, eller nått :D Var snabb som tusan med att boka tid för skrivningen också. Vet dock inte om jag borde berätta när? PINSAMT OM JAG KUGGAR! =O

Men okej då! Den 8e oktober (min födelsedag) kl 14.00!
LYCKA TILL JENNI !     -Tack!

SÅ NU JÄVLAR, JAG ÄR I FULL GÅNG. 2 körlektioner i veckan, tills jag inte behöver öva mer ;D

Kan för övrigt tala om att jag är sugen på lite sommarlov. Jag hatar jobbet, jag hatar sommarskolan ännu mer! Men om en vecka! DÅ NI! då har jag 1½ veckas sommarlov <3

Firade Calleballe och Victor(pettertröjan, ikeatäcket)Östrand i måndags. BIG PARTEEEEY! Haha! Fjortisfyllan var där och lekte lite med mig. Men som mitt motto lyder ; När ångest möter huvudvärk vet man att kvällen innan varit lyckad!

Nej, men om man skulle studera lite matematik nu.. Ciao! PWZ!

Sorry, Blame it on me.

Visste jag? Jag är nog inte så jävla "på ytan" egentligen. Djupa känslor ger djupa sår. Vågar inte vara öppen? Vågar inte någonting! ÄR JAG FEG? Men ändå, allt slutar alltid med att någon är arg eller ledsen. JAG ÄR BARA SMART! Men gynnar denna smarthet mig själv? Eller låter jag mig själv bara tro att jag är smart för att jag inte ska hata mig och mina tankar, prioriteringar och sociala sätt?

Teori två är att jag är förvirrad, alltid vill ha något bättre! Vilket är mycket sant. Ingenting duger för fröken Karlsson, vilket både har för- och nackdelar iofs..  PALLA..

Jag vet inte riktigt just nu. Jag orkar inte fundera, ge mig en härlig fylla så löser det sig. USCH! Låter så alkolist! Fast faktumet är sant, sprit löser problem! Det har iaf jag lagt märke till. Det kan dock diskuteras fram o tillbaka, jag tänker inte gå djupare. YTLIGA JENNI HAR TALAT!

Om man letar orsaker till denna ytlighet finns bara svaret att jag inte orkar. Jag skulle kunna dra en story om "Jag har försökt och förlorat flera gånger..." osv. Men det har jag inte, jag lär av andras misstag. Eller nått?! Tillbaka på ruta 1. ÄR JAG FEG? Tanken dyker upp i huvudet, non stop. Klart att jag är feg.. Ytlig inför andra, djup för mig själv. Sedan kommer frågan varför? Mitt huvud diskuterar med sig själv, och kommer inte fram till någonting vettigt.
     JAGVILLINTEBARA,SVÅRTATTFÖRSTÅ?              JAGVILLEGENTILIGENBARA,SVÅRTATTFÖRSTÅ?

Sorry, Blame it on me ♥

RSS 2.0