Everyone around me thinks I'm goin' crazy.

And I don't care what they say, cause I'm inlove with you.
Nej usch nu blev det smörigt, hahaha. Lyssnar på leona lewis- bleeding love, enbart därför dendär meningen kom in. Jag och ordet kärlek passar ungefär lika bra ihop som olja & mjölk. Absolut inte alltså, jag håller inte på med såntdär. Inte för att jag tycker att det är nördigt och sådär utan för att jag är sämst på pluttegull & hålla handen o såntdära.. BLE! Jag spyr av såntdär. Sen tröttnar jag på saker rätt fort, kanske inte killen, men själva förhållande stylen. Sitta hemma fredagskvällar med idol & pussi puss oså är inte riktigt min idé för en underhållande fredag =P I NEED EXCITEMENT BABY!

Fast det va ju inte vad jag hade på hjärtat egentligen. Jag ville mer säga att jag är på megasuperpartyhumör! Längtar tills fredagens bravader! Köpte dricka idag med. YEI! Ikväll är det stopskiva för oss kära frackar, men det va på sveaskeppet & dit vågar jag inte gå. jag kanske blir utkastad ;O HAHA! Usch, ingen rolig kväll.  Typ ingen annan som ska gå iaf eftersom att skolan erbjuder så mycket roliga arbeten & prov, tack älskade ebersteinska! <3

Jag har pluggat katastrofalt mycket idag men är ändå inte klar med religionsarbetefanskapet. Aja får sitta imorrn på förmiddagen med, eftersom jag måste ägna kvällen åt att putsa geografin som jag inte är riktigt klar med heller (Typ knappast klar överhuvudtaget)

Nu är det nära, på måndag natt! BAAAAAAAH so long suckers!

KÄNNER INGENTING, ALDRIG IGEN, BEJBI..

...& måste himlen falla ner, vill jag att det sker, bejbi.

Idag fick jag skissen till min balklänning av Nadja. SJUKT SNYGG! Tack ännu en gång, du är riktigt duktig ! Nu är det nära till thai. om  en vecka såhär dags är jag i BANGKOK!

Jag köpte guldtights idag, kanske blir invigda på fredag? ;D LInkan & massa snygga studenter. Jenni Goes Karatefylla?! =P MOHAHA sällan.

Josse the big toffel ska med också, wihow! Haha. Oså Sara/Björnborg den eviga partybruden & jag antar att Beckim/HappyCandy också ska med, jag fick inte riktigt nått svar ;D Hahaha men hon lär inte sitta själv hemma en fredag när vi andra röjer.

Sen ska jag bara chilla resterande det av helgen. Packa lite, sova lite ja bara sköna stuffs. Moberg har ju sin 20års fest med. men vi får se om jag har orken/tiden med att hinna med. Känns som att en skön hemmakväll skulle sitta bättre ;D Nån som har lust med mys álà Chennii? Vilket innebär typ fett av alla sorter, pizza, chips& dip, cola, godis etc. oså självklart bra filmer för hela kvällen & natten! Lite kuddkrig sitter heller aldrig fel =P MOHAHA.

DH nu. puss!

Ken - ta det lugnt (kändisremix)

Lyssnat på youtube hela kvällen, eftersom min dator inte vill stödja mig i min nerladdning utan alltid ska dö när jag försöker med sånt.

image42...Ni skriver om låtsast liv.
Ta det lugnt som en lidigöbo vilsen i hässelby!
Ni vet ju vem jag är, kallas big men är ganska kort.
Borde vara legend inom hiphop men är bara känd för att vara pop!
Släng era skallar, jag minns raderna än.
Välkomna hem hälsningar den bästa kenianen sen ken.

Min kära Daniel Adams-Ray i början. Jag kommer ihåg min snook tid. Den är asbolut inte över, absolut inte! Jag undrar bara vart dom har tagit vägen? ;O KOM TILLBAKA TILL MIG KOMPISAR! Jag kunde/kan(?) varenda jävla låt utantill eftersom jag spelade låtjävlarna dagarna i ända. Tröttnade på inget, förutom mr.cool. Den är inte så mycket jennistyle. Jag glömmer inte Hultsfred-06 spelningen. BAH! Jag och nadja längst fram. Vi var grymma på texterna ;D Jag tror jag skulle kunna svälja deras svett just då. BLE just nu, men jävla mycket skrik av mig själv då. Var det före eller efter Pharrell hade rört min hand? ;O Haha, jag vet jag vet. Så sjukt nördigt. Men jag var så stolt över att jag hade NUDDAT Pharrell, WOW!

image44
På fredag ska ligan dricka ASTI & gå ut i linköping. Förkalaset hos mig ska vara fyllt med snook och gamla hits från Hultan 06. STROKES, TIMBUK, PHARRELL ETC <3 (Kanske lite Lordi för josse)

JAG ÄR SÅ ARG!

När jag sätter mig för att kolla in min älskade Nathan & One tree hill så är det det första avsnittet av OC!
Jag vill bara säga att nej! Såhär får det inte gå till. trots att jag gillar oc & är kär i Seth så är one tree hill & Nathan mycket bättre!

BAJS!

Saknad

Jag saknar Hultsfred 05, 06 & 07. Men mest 06 för då drack vi persikoöl. Jag älskar det och jag hatar att systembolaget har tagit bort skiten!

Jag saknar frackveckan för det va så satans kul o vara full dygnet runt i en hel skolvecka och vara äcklig och skämma ut sig.

Jag saknar ayia napa för att jag älskar allt där nere, värme snygga människor & fest!

Jag saknar min 18års dag när jag va full typ hela dagen och vi gick ut på kvällen (EN MÅNDAG) och hur jag spydde, tappade nycklarna & fick mamma på dåligt humör. OCH ASTI!

Jag saknar gamla tider. nyår på motorklubben t.ex. 14-15 år var en jävligt kul tid, även fast jag inte alltid erkänner det!

Jag vill inte bli stor & seriös! Jag vill inte börja på nån dum högskola! Jag vill inte vara ansvarsfull & mogen! Jag vill inte jobba! Jag vill inte göra läxor! JAG VILL SOVA & SAKNA ALLA BRA GÅNGER. HEJ DÅ!

Rubriken får inte bestå av enbart blanktecken

BLÄ! imorrn 8.30 är det dags för nationellt prov i engelska b äckel. Måste få minst vg på alla delar om det ska sluta i mitt betyg som jag vill ha 8-) Borde kanske ha förberett mig lite, men jag har inte orkat.

Imorrn är det öppet hus, vilket inte heller ska bli allt för roligt. men det finns ju godis på byggsidan, så det är väl var jag tänkte hänga ;D

Hum fredag mot stockholm och spana på olika högskolor. Jag vill inte gå på nån av dem. Men jaja. jag och sannster gangster lyckas ju alltid få till roliga dagar av sånadär skitsaker! Man får säkert gratisgodis, nyckelband, linjaler whatever som dendär "gymnasiemässan" i borgsmos gympasal :D Någon som kommer ihåg? :P Hahaha, vi små 15 åringar tyckte att vi var sjukt coola när vi sprang runt där o snodde pennor m.m

Jag borde väl sova snart. men jag har druckit för mycket cola och varit ute och fått drisk luft allt för sent så jag är pigg som en lärka. Som tur är har jag mina älskade scrubs avsnitt <3

Vi ses i vimlet på ebersteinskas öppet hus bland alla äckliga 92or / CHARLSIE

LOVE MY ASS AND MY ABS.

Idag. JA hum idag. Jag har träffat Nadja för en fika på kafé kuriosa. Mycket mysigt och trevligt. Nadja ska nämligen vara snäll nog att skissa upp min balklänning så jag kan sy upp den i thaaai <3 Jag borde köpa något åt henne där nere för hennes godhet mot mig. Men jag tror hon mest tycker att det är kul =P HUHU.

Sen var det dags för Core-pass på friskis. Jag och sanna kom underfund med att vi har tränat allt för mycket. så inget mer gym på hela veckan. enbart promenader. Men det kommer en sommar 2008 & eftersom att vi aldrig kommer sluta äta godis/chips/pizza/bullar allt så måste vi tyvärr träna tills vi nästan spyr.

Jag har julpyntat på ica idag med. Det var faktiskt riktigt mysigt. Haha, eller ja ganska kul iaf =P Jag har ju inte jobbat på ett tag nu (sisådär 3 veckor) Haha, så nu får jag sluta upp med festfasoner och ta mig i kragen o komma tillbaka. ICA HELA HELGEN <3

Min äckliga mamma är på väg till mauritius nu! :( Jag är inte avundsjuk eller så, nej nej 8-) Absolut inte. jag tänker inte på det och vips har mina två veckor gått och såhär dags är jag då i Bangkok & typ dör av jetlag =P

Nu vill jag se på DH men nej. Jag måste äckelplugga. BLÄ! Men på fredag är de Sacomässan så då slipper vi skolan, MOT STOCKHOLM. Bye

DJing is the easiest way to get laid.

helgen har varit lagom. äckligt jävla svenssonlagom. lagom full, lagom bakfylla, lagom med allt utom mina matvanor. Godis, chips, pizza, godis. MEN DET ÄR SOM DE SKA VARA! 120 kgs jenni kommer snart!

I fredags var det väl en okej kväll. vi var först på en skitusel fest och jag trodde att jag skulle somna. vidare mot hugos och otten., ja vi körde faktiskt båda två. sprang mellan hela tiden. och hur mycket jag än skämms över att säga dehär så var otten bättre än hugos i fredags ;O Vi tappade alla på vägen av olika skäl. så till slut var det bara jag och fyllebecka kvar ;P Vi hamnade på ett mycket vackert nightlifekort. "rebecka wall med vän" haha, jag fick vara vän (A)

Lördagen bjäd på en trasig box så min planerade hemmakväll blev raskt till en utekväll. sara beckim och jag drog oss till cromwell och dansade stjärten av oss till lite hardstyle. sen vart dem tog vägen efteråt vill jag väl knappast veta? ;D HAHAHAHA

idag har jag lagat min box, men bara halt. jag har typ enbart 6 kanaler. 1,2,4,7,8, viasat nature, barnkanaeln etc. är inte längre med mig ;( Det kanske kommer en dag då jag får tillbaka mina kära kanaler.
Jag har lagat middag till mig och min far och nu ligger jag i sängen med min dator och ÅRETS FÖRSTA SKUMTOMTAR! Det är nog min största last. skumtomtar under julen. Oså ska man värma dom i micron och äta med gaffel. oooh det är så gott. Cloettas juleskum forever <3

Nu ska jag snart gå till gymmet med sannster och vara något nyttig under helgen. Puss / CHARLSIE

THE COOL IS ALL OVER ME!

Jag vaknade vid 8! men det var så kallt utanför täcket så sängen vägrade släppa taget om mig idag. Jag har träningsvärk i ryggen ;(

När jag vaknade var partyhumöret på botten, verkligen lågt! Men efter att Mtv så snällt har spelat Adam Tensta & Daft Punk för mig åtskiljdliga gånger börjar det sakta men säkert stiga uppåt.

Jag borde kanske kliva upp ur sängen snart. Men inte riktigt än. jag trivs bra. Jag har dator & tv precis där jag vill och kan nog ligga kvar fram tills det är dags för att bli kalaspack. Dock ska denhär helgen bli lite lugnare än de två föregående. Jag kan ju berätta för er lite snabbt...

För två helger sedan :

Fredag, Vi var i Linköping och där hände vissa incidenter som jag inte skryter med riktigt. Tyst om det.
Lördag, Blir tagen av farbror polisen för att Lovisa har lånat mitt leg. BLÄ.

Förra helgen:

Fredag, Mobilen försvinner, får rycket o skriker tills jag börjar tjuta. ringer polisen etc. Till slut åker jag hem o tjurar.
Lördag, Blir så jävla full att jag inte ens kommer ut. Spyr som en kossa och ringer alla o skämmer ut mig.

Så som sagt. jag ska försöka vara lite lugn ikväll. jag är mest sugen på att dansa ;D Hallo lokalfest. här kommer jag? :P Haha. nej vi får se. jag som var riktigt på linköping. men lokalfest med nya personer är inte helt fel heller. nu ska jag forsätta snusa i min säng. PUSS

YOU'RE NO LONGER MY BUSINESS, IT'S ALL UP TO YOU.

Idag är det en stressig dag, stressig men uthärdlig. Vid halv ett är det mössprovning, fatta att det bara är ett halvår kvar till studenten? OHMYGOD. Vi vet redan vad vi ska skriva på våra fula mössor. Charls på högersidan & PORR 2008 på den vänstra, initialerna ska vara eber. Sanna ska ha samma sak fast med Sannster dårå. Vi är inte så klassiska som alla andra "Sanna Svedjeholm Naturvetenskaplig linje Ebersteinska 2008" HAHAHA OH NEJ! Vi kallas ju inte gudarna av fest, porr & katastrof för inget? ;) 
Sen ska vi iaf på "skolkonsert" vid klockan 1, godissnaskepåsen och spotta godis på folk som förra året kanske? ;) Vi är sååå onda! Vi hoppar över projekt idag. 
Sedan är den vårat älskade feministiskt självförsvar. funderar på att ta lite roliga bilder där ;D Jag menar, hallå hur snygga är vi inte när vi porrar omkring och kör våra megagrepp där? ;)
Efter det är solariet som väntar & på det blir det nog lite gym med hamster bajs. sen är det bara att stressa hem till tvättstugan!

Men ja. behövs jag så vet ni vart ni kan nå mig. Vi ses i stressen / Challe Katastrof

Big wheels keep on turnin'

Ja, nu är jag fast i klistret, riktigt ordentligt. Jag har blivit så nördig, fy satan! =D
Jag skaffade mig en bilddagbok för ett tag sen när josefine uppmanade mig att kolla runt på bilder där. Vissa gick inte att se utan att vara användare och nyfiken som jag är var jag tvungen att snoka.

NU HAR JAG BLIVIT FAST I DET HELA! min jävla nörd. Jag kände ju att blogg och msn räkte perfekt för mig, men nej nu har jag en såndär grej också. Men jag lovar, jag kommer aldrig skaffa tönt.facebook! För där går allt ut på at ha mest vänner, och eftersom jag är mobbad sulle jag aldrig passa in ;) HAHA

http://kaptenkatastrof.bilddagboken.se

Varsågoda kompisar. snoka på! Vi får se hur aktiv jag kommer vara dock!

Följer andras fotsteg.

Ja, såsom många andra har jag gått med i denhär härliga sajten gratisgeneration.
Nu vill jag ju självklart att ni ska gå med också så att jag får poäng för att ha värvat er ;D
Klicka bara här http://gratisgen.se/?ref=82726
Jag hjälpte nån bloggare närmare sin pryl så hjälp mig närmare min digitalkamera, känns så tomt utan en hemma ;(
Glöm inte att fylla i mitt nummer när ni blir medlemmar ; 82726
Jaja, tyck att jag är larvig, men gratis är godast som man brukar säga ;)
ALLA, BLI MEDLEMMAR NU! :D PUSSS

MASSAGE OCH KNÄCKA RYGGEN

Idag har vi haft massage på G&F. Jag kände att jag va en jävla massör med för långa naglar men när gangster skulle göra på mig trivdes jag inte alls. så läraren kom och gav mig en helvets jävla skön uppfriskande knådning och knäckte hela jävla ryggen på mig, jag mår bra nu!

image41Jag frågade även Happy Candy om hon kunde skicka en bild från i lördags så får jag resten imorrn. och vilken skickar hon, jo jag står visst och pussas med pappa bajs. Och jag ser ut som att jag trivs, haha! Han ännu mer! Men kompisar, misströsta inte. Jag har öppna ögon så de betyder att jag driver! ;D I AM STILL AVALIBLE!

Men de var nog ett sjuhelsikes pusskalas i lördags om jag inte minns helt fel. Men det är så jag gör det, ömhet och kärlek är det jag visar. Förutom inför äckelbimbos, dom får stryk! (A)




Jag är bara för himla tuff.

Puss & Kram /  CHARLSIE.

Kvällspromenix med sannaster!

Det hela började med att jag går ut ur porten, och vem står där om inte åbys största äckelgubbe?! JAG VAR SÅ RÄDD. Cyklade som ett svin mot sannsters crib ! Sedan kör vi ett varv runt promenaderna och träffar också felicia. ALOT TO CATCH UP WITH. så nu kom jag hem o de svider av köld mot mina kinder så jag inte vet vart jag ska ta vägen.

Skulle få bilderna av sara förut men min dator sa ifrån. Den är så dålig. Jag hatar bärbara!

Jag får heller aldrig brev hem. Jag får bara reklam, reklam, reklam, frånvarorapport & reklam. SKICKA BREV TILL MIG! helst kärleksbrev, jag blir rädd om de står typ "jag vet vart du bor" så inget sånt. Dehär är en uppmaning till alla! Jag vill ha breeeeeeev =D Jag blir så ensam annars!

Nu ska jag se på dexter och sen ska jag sova eftersom jag tänkte gå till skolan imorrn. jag har en gris som tvingar mig dit 8-)

Puss sov gott & dröm om mig.

Hej.

Idag har yoga stått på schemat. Jag kan inte säga att jag o sannster gangster var de mest seriösa men man kan ju inte vara perfekt hela tiden! De va ju bara sånadär tråkiga som Hunden, gräshoppan, bågen etc. Den enda vi är riktigt bra på är ju RULLANDE SÄLEN som vi för övrigt kommit på heeelt själva. Det var i 2an när vi skulle stretcha, man ligger på golvet, håller hårt i benen och rullar runt, gapar och låter som en säl. :D Den ni, har ni någonsin kommit på ett eget yoga-move? VAVAVA? nej dåså!

Jag borde nog också tacka CandyGirl som har fått tillbaka mig in i Hardstyle/Trance/Techno-träsket ;D Jag har dendär härliga känslan tillbaka i kroppen som man hade i 7an då Ektorpsdiscon var fredagens höjdpunkt. Inte på fjortisplanet utan mer den härliga extaskänslan. Då det känns som att man kan dansa sig bort i sin egna lilla värld och man bara njuter sönder sig själv.

I helgen ska nog brudligan åter igen bege sig till Linköping och göra gatorna där osäkra. Det är rätt bra där eftersom man kan slåss, hångla & spy hur mycket man vill utan att skämmas dagen efter. Vi känner ju knappt en själ i dendär staden. Det är kul med nya människor, jag gillar det. Jag är en såndär som gillar spänning och spontanitet. Vilket i sitt sätt kanske kan va dåligt eftersom jag tröttnar och tycker att saker är tråkigt efter 1-2 veckor. Och håller jag fast i saker längre, ja då är de ju helt jävla sanslöst. HAHA! Men somsagt, jag gillar bara att leka med nya leksaker, beckim förstår mig nog. ;) Ue, dedär lät kanske lite löst typ; hej jag vill ha en ny kille varje kväll. Det var inte alls det jag syftade på. (eller nej joo nja)
Men iaf Linköping till helgen och vi längtar redan trots att det bara är äcklig jävla måndag. Frågan är bara vart man ska gå? Inget jävla ottenställe med minishorts och småbrudar med falskleg bara! Jaja, jag vet jag har också varit sån. men efter att ha blivit 18 på riktigt känns såntdär bara så larvigt :P HAHAHA

De känns nästan helt jävla sjukt att jag har varit 18 i över en månad. De känns som om jag fyllde år igår? men 8e oktober var det den stora dagen och de är ju ett tag sedan. Haha. dock skönt att inte behöva oroa sig för att bli tagen av polisen eller inte komma in ;)

Nu ska jag försöka städa lite eller nej. Tvn! och one three hill är väl ändå nu? OH MIN NATHAN <3
Vi ses på linköpings gator / CHARLS.

DAGENS TRE FASER.

1, Sängen

Jag måste börja med att berätta uppvaknandet klockan 09.30 typ. Jag ser ut som att jag har blivid misshandlat och våldtagen och mördad 100 gånger om. Det enda jag hade på mig var en av alla mina härliga mössor och en sport-bh (Alltså typ helt jävla naken). På armen har jag nått cp-fult rosa armband och jag var svart ner på kinderna av gårdagens smink. Såhär har jag gått runt (Eller gått o gått, legat i sängen) i stort sett hela dagen, PORRIGT SÅ NI INTE SJÄLVA KAN FÖRSTÅ. Lägenheten luktar/luktade en blandning av rök, alkohol & spya, vilket självklart har varit mycket härligt. Jag tänkte städa men söndags-tv är så jävla mycket bättre. Jag måste säga att jag älskar min säng. Ingen har någonsin sagt nått annat heller så det är nog världens bästa säng! <3 Jag kan beskriva den för folk som inte vet. Den är 2 x 2 meter, mörkblå oså lite vit, mjuk, hög & allmänt jättemysig. Jag har 5 kuddar och 3 täcken i den, vilket inte gör det mindre mysigt utan bättrar på det hela såååå mycket. O ja, vad ska man säga. Jag utnämner här med min säng till världens mysigaste, skönaste & bästa säng!


 

2, Maten

Det är ju trots allt fars dag idag, så jag har ätit middag med min far också. Klockan 5 kom jag ut och fick se världen igen. Vi åt thaimat på Sing Thai, vi ville ju förbereda oss lite. Hela middagen gick typ ut på samtal om thailand. OH VI ÅKER OM 3 ÄCKLIGA JÄVLA VECKOR! HEJ DÅ ÄCKLIGA JÄVLA SVERIGE! Det var god mat, men jag hade lite mycket samba olek på mitt ris så jag dog nästan, tur att jag hade colan som räddning. Men kyckling med thailändsk basilika är fan aldrig fel <3 Han tyckte att jag såg sliten ut, och jag tänkte "konstigt, skulle du se/lukta på min lägenhet skulle du dö, pappa lilla" men jag skrattade o sa att det blev visst lite sent igår. Jag kände att näe, säg inte att du var sådär dräggig som egentligen bara jesper kan vara, för då får han panik och kommer aldrig mer gå till gröna affären åt dig. Så jag var tyst och ledde in honom på ett annat spår.


 

3, Träningen

Trots min härligt vidriga baksmälla har jag faktiskt tränat idag. Sannster, precis hemkommen från Luleå, tvingade med mig till gymmet & vi var faktiskt där i 1½ timme, duktiga vi! Jag kände att vi var hurtigast på mage-& ryggövningarna. Självklart snackade vi skit om vårt härliga "snacka-skit-objekt" för vi mår lite bättre när vi får ut aggressionerna från hjärnan in i varandras öron! Sannster var en fluff & jag var en slim. Men jag gillar en fluff bättre. Ni fattar inte för det är internt. Sanna välte nästan ett skåp också, men det är för att hon är så arg jämt. Jag med min lite mer coola, lugna stil fixade skåpet på 2 sekunder. Men vi kom iaf ut från fettis helt nöjda & belåtna o kom fram till att vi var jävligt avstressade och kände oss helt perfekta. Det är inte ofta vi gör det kan jag ju nämna lite kort & gott.


Nu har jag tagit ett långt varmt bad, hunnit med ett långt samtal med lovisa amalia bajs & ska ta mig lite yoghurt och kolla på tv. Städning & diskning får ske imorrn, för somsagt så gillar jag ju när det luktar gammal fylla.

Tack för mig, vi ses på stan / Challe

HANGOVER FROM HELL!

Det händer alltid runt omkring mig, KATASTROFALT! Jag vill nog inte ens prata om igår. Jag är nog fan sämst. jag var på sådant bra humör, alla var snygga & fulla men det var ändå jag som lyckades bli fullast (& snyggast, självklart!). Eller nästan, marias (ZLOKS) kompis var väl lite värre, jag vet inte om jag ska hänga ut henne såhär på internet men jaa ;D Vi som var här vet vad som hände. Förlåt för min aggresion, jag var full jag överdrev. Vi alla kan få i oss lite för mycket ibland ;) Nog om henne. Iaf jag kommer inte ihåg ett skit förutom att jag var kalaspack, vilket som egentligen var själva idén, men jag minns inte var jag har varit, varför jag har gjort saker eller vad som har hänt. Jag skulle ringa min pappa idag när jag vaknade, men oj alla mina pengar på mobilen var slut. JAG HADE 150 SPÄNN IGÅR! sedan kommer jag till insikt att oj då, jag har nog ringt och smsat till varenda människa i min telefonbok MINST 2-3 gånger! Och smsen var ganska roliga 8-) INTE! Jag hade iaf lyckats stava rätt på de flesta orden, vilket är en stor framgång för o vara mig själv. Jag skäms för mig själv idag. OCH JAA, JAG SPYDDE SOM EN JÄVLA KALV IGÅR!

Jag vill ha alla bilder av sara, för vi tog jääääävligt många, hoppas vi var sexiga. Fast de är vi alltid så de skulle ju vara illa om fallet inte var så igår!

TREENIGHETEN!

Det är jag, Treenigheten! Istället för Fadern, Sonen & Den Heliga Anden så är jag Jenni, Charls & Kapten Katastrof! Mycket nördigt, jag vet! MEN DET ÄR SÅ JAG GÖR DET ;)

Beckims nya smeknamn har blivit Candy Girl med Bling Bling, men jag forkortar det till Candy Girl. Haha, internt trosskämt jag kom på idag under en stadsvandring!

Jag är verkligen nördig. dehär är mitt 4e blogginlägg idag! Men de händer ju så mycket i mitt liv. och snart kommer alla folk hit. vi ska bli kalaspack!

PUSS,
ring mig ikväll så ska jag prata om alla mina smartheter jag kommer på. jag är så bra på smeknamn och fraser och allt sådantdära. Så om ni behöver hjälp så vet ni vart ni ska höra av er. Om ni inte har mitt nummer hänger ju Beckim/ Candy Girl ut det på MSN som inget annat! PUCKOOOOOO

PS! Vårat mål ikväll är att slåss, WATCH OUT.

Lyckodag!

Idag ni, idag är nog min lyckodag! Jag klarade körkortsteorin men inte calleballe negerskalle. (Du kommer bli så retad ikväll) Sen köpte mamma min dricka plus att jag fick 100 kronor till taxi, myche snäll! Sen har jag ätit världens godaste kalkonbagel och efter det kliver jag rasande in på hugo och får tillbaka min älskade mobiltelefon <3

Ikväll ska vi fira min framgång och calles nederlag! MOHAHA. idag är det verkligen lycka som springer fram i kroppen. Så fest hos mig ikväll kompisar ;) Som jag så smidigt har uttalat mig, Ögonen i kors så kör vi bara! Jag kommer alltid på fyndiga fraser som har med alkohol och fest att göra :D DET ÄR SÅ JAG GÖR DET ;)

Jag måste bara att vakten på hugos raggade på mig igår tror jag ;) Haha, jag fick 2 fribiljetter! :O En tills ikväll och en tills nästa fredag. Ikväll äre karatefylla som gäller! 5 öl och 3 st 7.0 cider! för mig är det lika med kalaspack, som jag så fint brukar kalla det! Men somsagt, call me if you need me ;) Vi ses i vimlet!

TILL ALLA ER LOOSERS DÄR UTE, JAG KLARADE DET! SÅ FUCK YOU NI SOM INTE TRODDE ATT JAG VAR BRA NOG!

.

JÄVLA TATTARPACK!

Igår var det utgång till hugos. Sanna fyllde 19 år och brudarna var på gång. Jag och josefis fick skjuts ner och kom dit tidigare än alla andra. vi satte oss o snackade med nåra äckliga katrineholmsmänniskor och helt plötsligt slår den ena, av misstag, iväg min mobiljävelsäckelfan! vi letar som fan men hittar den verkligen inte. Jag frågar vakterna om hjälp men dom skiter i det, då får vi för oss den briljanta idén att ringa polisen, men dom brydde sig visst inte heller. JAG VAR SÅÅÅÅÅÅ ARG! Och idag är jag typ besviken på mig själv, ett straff för att jag inte var hemma o pluggade kanske? Min mobil är iaf borta så om någon vill ha tag i mig så får man antingen komma hem till mig eller hoppas att jag är inne på msn. Jag ska snart ha dedär dumma provet och jag kommer inte kunna koncentrera mig. Men somsagt, det är ju bara 180 kronor medans min mobil är närmare 4000! jag är sjuuuukt arg, SJUKT!


Ändrade planer!

Ojojoj, planer kan ändra sig fort. För sisådär 15 minuter sen såg min kväll ut att bli lugn. Idol, Coca Cola och lite plugg. Men icke! Slängde iväg ett snabbt samtal till pline och vips så var jenni redo för att bli snygg och partyglad! Ska först iväg till sanna som har fyllt 19 stora år, grattis! Vi kommer lite senare, men ja vi kommer ju också nå den härliga mellanåldern! Frågan är nu bara vad jag ska ta med i present såhär i sista sekunden. Jaja, sånt löser sig. Sedan ikväll blir det hugos för hela slanten! Jag är faktiskt lite hugos-sugen! Nu ska jag bli snygg! Vi ses i dimman / JENNI


PS! Jag kommer kugga imorrn (A) HIHI!
Förlåt mig Lovisa :)

Nostalgiska bilder och musik <3

Jag har suttit och pluggat bort min dag och gjort massa prov. o jag klarar dom typ aldrig ! Dehär kommer gå åt helvete. Men nu har jag tagit en paus och sitter o rensar datorn från gamla härligheter så jag tänkte lägga in några fina bilder :)

image36En fin karikatyr av hur dampiga vi alltid har varit och alltid kommer vara, Jag och min älskade Luvi för sisådär hum, ja förra högsäsongen kanske? Ja det är nog ett år sen precis.

Jag kan ju passa på när bilden ändå ligger här o skräpar ner att påpeka att mina tänder absolut inte är sådär vita egentligen ;D LolloBajs är nog helt enkelt sådär ful i verkligheten också, inga konstigheter med det inte ;)

Jag vet inte vad jag mer kan påpeka, vi lever ett internt liv som ytterst få har vetskap om. Därför så är det ändå bara hon som förstår när jag säger att det är så vi gör det i Åby, the biggest metropol of them all! FOR LIFE BABY!

Här nere har vi mina kära pack under sommarens Hultsfred. Josepline ser assmal ut! Jag däremot fettar bara på mig mer & mer men ändå envisas jag att gå i min jävla bikini, men det är så jag gör det ;) Beckim är bara cool, som vanligt. Att hon alltid ska göra så att vi andra ser mesiga ut!
image37

Och såhär full ska jag vara imorrn! =D
Jag bjuder på dom här ;)

image38   image39   image40

IDAG

Idag har varit en av mina bra dagar. Jag inledde med en körlektion, vilket går lika bra som alltid. bara jag klarar idiot provet så jag kan köra upp snart! Sen drog jag mig hem för lite plugg och vidare upp mot skolan vid halv 1. Där hade jag först möte, dom som känner mig vet vad det handlar om, dom andra behöver inte veta :D Sen vare projekttime. som vanligt fick vi inget gjort utan babbalde på bra om allt och inget. Oså vidare mot feministiskt självförsvar! Jag var riktigt på hugget och Sannster Gangster var faktiskt totalt jävla sämst :D Vi skrattade nog bort den timmen mestadels och jag lekte råtta. Jag i min vanliga töntiga utstyrsel med cellulitbrallorna ;D Sedan drog vi vidare till donken, två cheese och ett snabbsnack med amra, HON SKULLE INTEVJUA SJÄLVASTE PONTIAK(MIN KILLE)! Jag blev så avis. Sedan blev det solning och efter det, ja då ni. Nu ska ni få höra, VI GICK OCH TRÄNADE PÅ FETTIS & SVETTIS! (Friskis). Vi har gått ner oss och inte tränat sedan jag blev på/överkörd och de är ju 11 månader sen prick i förrgår. Vi är sämst. men nu jävlar ni, vi var riktigt taggade. En gång är ingen gång? HAHAHA.

På lördag mina kära vänner, då är det fest. Jag annonserar i bloggen för jag orkar inte ringa er. x-) Vi ska fira att jag & Calle balle negerskalle klarar våra teoriprov! Så hemma hos mig vid 7, låterdet bra? Kalas!
Nu ska jag äta baguetter varma och härliga ifrån min ugn. PUSS


JA!

Såhär i pausen till repriserna av gamla one three hill vill jag bara slinka in en liten kommentar, hur mesigt det än är.
JAG ÄR KÄR I NATHAN! ♥
Lollo är kär i Lucas. och vi ska bli ihop med dem i våra "dröm tv-oss-liv"
TAck för mig.

Vad fan?

När jag precis gick upp o drog lite i persiennen inser jag att det snöar :O Årets första äckliga snö! Jag gillar inte såntdär! Så nu sitter jag här, ont i magen, snörädd och har ett äckligt religionsprov om 1½ timme. Då är frågan, vad fan ska jag göra? Skönast skulle helt klart vara att krypa ner i sängen igen med film och coca cola )min käraste vän). Så vi får väl se hur det blir! jag ville bara uttrycka mitt hat såhär en onsdagsmorgon. men jaa, det är ju iaf en dag närmare helgen. PUSS


OH NEJ!

Jag trodde att jag hade klarat mig undan denhär gången, men icke! Kapten Katastrof, Jennis alterego nr2, har varit framme och busat igen!


1, Varför är jag alltid fullast?
2, Varför är jag den som gör mig fulast på bild?
3, Varför är jag alltid den som skämmer ut mig mest?

Först kollar jag lite harmlöst runt bland bilddagböcker och hittar denhär http://Ostron.bilddagboken.se/index.php?main=L3Avc2hvdy5odG1sP2lkPTExNjcwNDU1MiZ0PTExOTQxMzA4MDEmY3VycmltZz0x.
Visst sjukt porrig. Men sedan inser jag också att vi (kapten katastrof, Beckim och BjörnBorg) har hamnat som första bild på nightlife.se under fredagens bravader. Jag ser ut som ett drägg :O Så nu undrar jag, vafan är det alltid jag som lyckas för? Hjälp! :D Haha, ja men somsagt så hade jag kul iaf! :D Blue Heaven forever 8-)
 
Tack, det var allt för mig. Vi syns och hörs snart. Jag ska gömma mig under täcket och skämmas, jag tänker inte ens börja fundera på vad jag har gjort denhär helgen!
Men som jag en gång så smart sa "När ångest möter huvudvärk vet man att helgen varit lyckad". Det måste ha varit den ljustaste punkten i hela mitt liv. De är så jag gör det!  Med vänliga hälsningar Jenni/Charls/Kapten katastrof

If I woke up next to you <3

Jag har två motton just nu i livet. Egentligen kan man inte kalla dem för motton, utan mer meningar som jag använder hela tiden.



1, "Ätakakanhadenkvar", sägs med en ljus, skrikig röst. Dehär uppkom redan under min fjortisperiod där vid 13-14 om jag tänker efter. Då lät den mer "äta kakan och ha kvar kakan", om jag inte minns helt fel så var det jag och lilita som relaterade till att ha fler killar än en. Som sagt under dendär lilla perioden som vi alla har haft men ändå försöker att förtränga. Men tillbaka till"Ätakakanhadenkvar" med ljus, skrikig röst. Den är uppkommen under en kväll då vi var fulla (vi=Charls, Björnborg, Beckim & maria utan smeknamn) och används under varje fylla sen dess, ungefär 3 kvällar! Haha men mer ska det väl bli!

2, Det är som vi brukar säga "Varför går vi inte bara och dör?" Uppkommen av mig själv och Lovisa under vår lilla höstdepp. Den används ungefär dagligen men vi menar det inte ordagrant. Det är så himla internt så ingen annan förstår! Men vi gillar den och kommer fortsätta använda den tills våra liv blir perfekta.


Sedan så har jag väl inte så mycket mer på hjärtat. Jag ville mest bara ta patent på våra fraser. Bara dom som godkänns får träda in i frasklubbarna! Mycket töntigt, men det är så jag gör det! ;D
Nu ska jag plugga på körkortsbajsteorin eftersom jag har provet om enstaka dagar, BLÄ!
Snart thailand, 3 härliga veckor! inte ens 1 månad kvar nu, hej då julen! MOHAHAHA!
Och just ja, mes-jenni har trädit fram, höstsjukan? IF I WOKE UP NEXT TO YOU ♥

Typ ue?!

Helgen i största allmänhet har varit idiotisk!
 
Linköping i fredags var dock kul, tills en viss incident skedde. Jag säger inget så har jag inget sagt ;) Men det var kul iaf! Helt klart.

Igår däremot. OJOJOJ. först var jag med min far på mantorptravet, vilket var ganska rockigt iofs. men bakfull och trött som en jävla idiot så satt jag o frös mestadels av tiden. Vi fick 6 rätt av 7 (jag vet inget om trav men jag fattar att det är bra) och trodde att vi skulle få asmassa pengar men nej då, 381 kronor var de som flög in i vår kassa ;P Den som hade 7 rädd fick 1,8 miljoner, så de kändes ganska pissigt. Sen vare bara och dra sig hemåt för att bli på't igen ;D Efter lite problem av icke öppna systembolag och ingen med ett nummer för att få tag i den goda drycken Z så fick vi tillslut tag i 2 liter sambuca, vilket absolut inte är fel. Men jag och amra bestämde oss ändå för att gå till svea skeppet för lite förkalas där. Lollo skulle joina, och eftersom lovisa är mig i utevärlden vart dehär ett problem. jag väntade 20 minuter så hon skulle få lite ro där nere men icke! VI BLEV TAGNA AV POLISEN :O Ojojoj, det var inte lyckat. så min kväll slutade hemma vid halv 12 :/

Bättre lycka nästa helg! Back to school nu bara 8-) BLÄ!

Vi ses på stan / Challeballe polisbilsraggare

Utan något vettigt att säga.

Vi ska på rave ikväll?

OHMYGOD!

Jag vet inte vad jag ska säga, är det som dom läser i veckorevyn i fucking åmål? ÄR RAVE UTE? Och kan man kalla det för rave? Sara gjorde det och jag hänger helt enkelt bara på hennes idéer! Haha, hur som helst skajag  iaf prova på det tonight. Jag lovar att jag ska akta image35mig för droger och dansa stjärten av mig. Jag har ju en gång hört av en full becka att jag dansar som en raveare ;D Haha, ja ni vad ska man säga. Det är iaf jag, Sara/Björn borg & "gangzta" beckim som beger oss till Linköping och Showtek. Gangzta kommer utav henne själv, brudar från klocket-hooden klarar allt? Eller hur var det? Jag tjatade på pline också, så det kanske blir en fjärde medlem i brudligan. Hur ska kvällen sluta? HAHAHA! Hoppas den nyblivne toffeljäveln ska hänga på, hon behöver komma ifrån soffan! JA, NÄR DU LÄSER DEHÄR ÄR DET EN UPPMANING! Så alla, mitt tips till er är kom till Linköping, dansa stjärten av er och släpp allt. För det är vad jag kommer göra ;) Jag kommer se ut som en vilsen hare, men det är så jag gör det. Sen fick jag ett tips om att de va riktigt snygga killar där också :) YEIIIIY!

Lycka till med kvällsplanerna lovisa amalia bajs :D Nu ska jag förbereda mig mentalt och fysiskt inför kvällens nöjen. Vi syns i dimman / Jennis lite coolare alterego Challe balle!

Hjälp!!

image34

JAG BORDE BARA 30 JÄVLA BAST :O oh my god! Fuck you jossejävel som blev 15 jag är dubbelt så gammal ;)

RSS 2.0