Bad update, sorry!

Jaha okej, Thailand var bra. Julafton firades inte. Juldagen var ett jävla partaj & ikväll ska vi dansa sönder våra stjärtar till härliga deepack! <3

Om vi gör om det lite så kan vi säga ; HEEEEEEERE'S JEEENNIIIII ! (Istl för johnny dårå för tröga människor som inte vet ett skit utan fjortisar runt bara för att det är fest och inte för att dom gillar musiken. Hoppaas jag gjorde beckim glad nu!)

Jag jobbar sönder mig själv så vill ni mig nått skicka ett sms eller besök mitt kära ica.
Jag dissar blogg och hej min nya nördiga kärlek bilddagboken.
PWZ/ CHALLE

ETT SISTA

Jag hann med en sista blogg ändå. Jag sitter hemma hos min far, har precis ätit pizza och kollar på tv. Nu åker vi snart, vid typ 12 sticker vi upp till arlanda.

Jag har köpt en ny digitalkamera idag, den var fin och kommer bli väl använd där nere. Jag hänvisar till ; http://kaptenkatatrof.bilddagboken.se där jag antagligen kommer lägga in bilder under tidens gång eftersom jag ändå ska ha med mig min dator ner till landet långt borta.

Det ska bli skönt att bara umgås med pappa i 3 veckor. Jag gillar visserligen partaj & fart, men lugn behövs ibland. Jag kommer antagligen stöta på Sune & råttan o kunna partaja med dom om jag skulle känna för det ;D

Så måste jag bara säga att om inte amanda vinner idol är sverige ett helt jävla puckat land, vilket jag iofs redan har insett. Marie kan enbart sjunga sina ballader bra medans amanda redan är en fulländad artist. Typ iskallt sexig och underhållande bara. RÖSTA PÅ AMANDA PÅ FREDAG!

"Ätakakanhadenkvar"-gänget får ha det sjukt bra på deras partyresa till spain & lovisa amalia får sköta min lägenhet bra! Ni andra får också ha en härligt, stressig tid framöver. See you at julafton ;D

PWZ / Jenni, Challe Katastrof, Karlsson


När ångest möter huvudvärk ... ?

Ja fyfan vilken helg. Kapten katastrof written all over it! I fredags gick vi ut, jag pline och sara. Vilket faktiskt inte var allt för kul. Vi "shottade" cider till en början, de va skoj. Men sara mådde dåligt när vi va på hugos och ville gå hem. för att locka pline att inte dra hemåt så bjöd jag in henne till otten där vi va i typ 20 minuter innan hon också ville dra hem 8-) Så då var det bara att knalla hemåt.

Igår var jag så bakfull så att hela huvudet kunde sprängas men tappert nog skulle jag festa iaf! Jag hängde på Linda till mr mobergs 20års fest Jag råkade visst bli fullare än vad jag själv anade. Jag fick värsta snefyllan och ville bara åka hem. vilket jag gjorde också, hör och häpna folk. VID KLOCKAN 11! hahaha. Lyckat Jenni, klarar av att hålla dig kvar på en fest i typ 30 minuter. Jag har små minnen av kvällens händelser och jag ber om ursäkt för mig själv. Jag skäms! Man ska aldrig lita på mig när jag är full, för jag ljuger hela tiden utan att egentligen ha nått skäl till det. Ibland är jag kär i nån och ibland är jag hemlös, jag har till och med kört med att jag är bosse ringholms dotter en gång. Fy på mig! bättring tack!

Idag har jag bakat lussebullar med sannster och frida. Dom blev jätteäckliga, sannster va sämst på bullbakning och fridas hår var fettigt ;) jag åt mest chips under bakningstiden.


NU ÄR DET NÄRA! om sisådär 35-40 timmar så är jag påväg till THAILAND, vilket ska bli sjukt skönt! Stackars mina vänner som kommer sakna mig sååå mycket och vilja byta plats med mig ;) Men jag har gett en liten present till min kära Lovisa iaf, hon ska nämligen vara lägenhetsskötare och bo hemma hos mig när jag är borta ;D NO WILD PARTIES GIRL! & inget sex i min säng, jag spyr då! =P  sen är du nog nästan fri till vad som helst, gärna städning :D



Second chances they don't ever matter, people never change
Once a whore you're nothing more, I'm sorry, that'll never change


 

SO LONG SUCKERS, Vi hörs av på julafton när jag kommer hem.


RSS 2.0