Haha !

Ja ni kära vänner... Att jag fortfarande finns kvar i era små huvuden trots att jag flyttade från åby för ett halvår sen.. Det är ju nästan lite smått patetiskt, hon sa till den, den sa till den andra och den andra sa till mig att... Jag hoppas att ni inser vilken dåligt sits ni sitter i. men som man skulle kunna uttrycka det "man går aldrig säker på åbys gator" Hahahaha! Nej vars, jag tycker att det är så fel o skylla på någon man knappast känner bara för att det är det lättaste? Visst, jag har gjort det själv flera gånger, SOM FJORTONÅRING! Men visst, som sagt, åby är ju åby. Tack för mig, lycka till med o trycka ner folks liv kompisar! Hahaha!

Vad?!

Jag är så trött, höst deppen är väl inne i mig nu och inget kommer stoppa den. =/ Jag vill åka tillbaka till Cypern med lovisa, droppa i örat och skita i solen. Bada i medelhavet och sno luftmadrasser. Jag är så trött på skolan, för varje klar uppgift får jag två nya. Jag kommer inte framåt :S Geo-prov imorrn, pluggnivån går på tomgång. Jag har flyttat fram körkortsteorin och kommer aldrig få mitt körkort. Till råga på allt går jag och blir sjuk, dyng värk i huvudet, feber, hosta & snor. Livet suger just nu... Studenten är långt borta.. Känner med stackars lovisa, sofie och pline, ni har ett år mer än mig :/ Jag ska vara stöd åt er nästa år, jag lovar. För inte kommer jag orka plugga direkt efteråt, OH NEJ! jag ska flytta utomlands, sola bada chilla festa. GÖRA VAD JAG VILL. Sandra sticker som au-pair till USA, sannster ska till thailand och hennes hus, MEN VART FAN SKA JAG? ingenstans :S Det finns visst ljuspunkter som jag redan har nämnt, på lördag ska vi på SMK, sen 18, sen 18årsfest, sen rookie, sen thailand.. Men även fast jag gör roliga saker har jag fortfarande massa plugg kvar, jag slösar bara bort tiden med roligheter. Jag köpte presenter till min pappa idag, han fyller år på tisdag. Han ska få 5 kokböcker och en dvd, det låter kanske mycket o ge sin pappa? men jag blir glad om han blir glad. Han vill ju ha kokböcker och han har inte tagit sig tid att köpa en dvd sen han flyttade, jag är smart. han mår så dåligt nu :/ JAG HATAR CRONS SYNDROM! Men vi ska inte deppa, han måste bara bli bättre innan thai för annars blir det väl inget =( Högsäsongen ska börja om 2 veckor är det sagt.. men vi får väl se.. vem orkar? vem har tid? nej inte Jenni Karlsson i alla fall. Fuck att 2an är värst, INTE DÅ! Nu ska jag gå o träffa mormor o ge henne min gamla cd-freestyle, hon har blivit halvt/helt(?) blind och kan inte läsa så nu ska hon lyssna på cd-böcker..  Stackars mormor.. HEJ DÅ

Blomman & Tag!

image30

Pline & Charls talar ut ; BLOMMAN BITS!

Så jävla internt så endast ett fåtal kan lista ut vad vi menar. Imorrn ska vi baka bullar och tänka på mackor! HAHAHA. Vi är bäst! PEACE UT!

Would you lie with me and just forget the world ?

If I lay here
If I just lay here
Would you lie with me
And just forget the world
Forget what we're told
Before we get too old
Show me a garden that's bursting into life



TACK PUCKO! Det är skönt att jag har dig så jag kan glömma bort allt äckelbajs o bara ligga o skratta. Glöm aldrig att du är sämst & att du alltid gör fel saker och alltid får saker att låta helt jävla cp-fel. Men de är så vi puckon gör det! YOUKNOWIT! ♥

ÄT BAJS

Hemma igen. Livet suger, ta mig tillbaka! Jag bajsar på skolan, ge mig ayia napa och fest! Jag pallar inte o berätta i detalj vad som hände. Vi hade kul, var fulla och sket i sol o bad.. Var på happy bar, jobbade som inkastare. Gick in gratis på klubbar, dissade grabbarna grus, åt mc donalds. WHATEVER!

Jag mår bra, många minnen,
kolla lollos facebook http://www.facebook.com/album.php?aid=15058&id=578511436&l=bdcad
där finns många bra bilder, porr!

Nästa blir min 18års fest, sen rookie med pline o sen sticker jag till thailaaaaand!! 4e dec, BARA 2½ MÅNAD KVAR NU.. höhö. HA DE BRA ERA JÄVLA PUCKON. Vi ses på stan / CHALLE BALLE

image29

AYIA NAPA!

Imorgon är det dags för ännu en hälsovecka att börja! Ayia napa, krog efter krog efter krog! Skillnaden nu är att ingen kommer kunna skratta åt mina bravader efter förutom älskade lovisabajs! Haha, behöver ju inte skämmas för allt och gömma mig för alla i skolan efter dehär! OCH TUR ÄR VÄL DET, skulle inte klara en frackveckaeftersnacksgrej till! ;P Det ska bli så härligt, går om kring o packar lite här o där nu.. Dock inte klar alls, Jenni = tidsoptimist! Men de är väl lika bra det! Åker hemifrån 11.35 imorrn med tåget, flyget lyfter 17.25 och vi är nere perfekt till att börja festa nångång där vid 23 ;D YEIIIY!

MIN MOBIL KOMMER INTE FUNKA! så att alla vet ;D Jag har halebop-skit som inte funkar utomlands om man inte betalar extra, och de orkar jag inte :D haha. Skönt o slippa allt tjat från folk iaf :D de är lugnt!

Idag fyller pruttpline år! GRATTIS MIN 18ÅRIGA SLYNA ! image28
Hon är så snygg! HAHA! SNART KOMER JAG OCKSÅ! du kan vara lugn!

I FELL INLOVE WITH THE DJ, KOMPIS!♥ Men det ska jag glömma under min vecka, hahaha!

BYE BYE FUCKERS, jag ska ha det såå mycket bättre än vad ni kommer ha hemma. OCH KILLAR!! håll sams era idioter, jag vill inte va nån jävla morsa som tvingar er till stuffs. Är hemma igen tisdag 18/ onsdag 19 sept klockan 02.55 på natten.  TACK OCH ADJÖ!

HOLA AYIA NAPA!

Allt börjar på sol & motion, solning skulle det bli efter feministiskt självförsvar. Smset från lollo-älskalingsbajs kom, något i klass med cypern 10/9, finns pool & bar, jag måste bort..

JAG NAPPAR DIREKT! (märk min paralelldragning;) ringer upp, vi planerar, klarade inte av att ligga i solariumet hela tiden, åker upp till mormor och frågar om lite pengar och nu är jag hemma igen! Lollo tränar fotboll och när hon är klar ska vi köpa våra biljetter!!

HEJ DÅ ÄCKLIGA SVERIGE, HEJ HÄRLIGA CYPERN! sol bad och fest, här kommer vi. åtta dagar på kalypsos lägenhetshotell! Inte det allra vakraste, men tillräkligt fint för oss snuskisar! Nu ska jag planera och planera och vänta på att lollo kommer hem, sen borde jag börja packa :D VI ÅKER OM 4 DAGAR!  ♥



Jag ska ragga på dig innan jag åker! JAG SKA, JAG MÅSTE!

Take me back to H-town!

Just nu lyssnar jag på älskade SMK - Sponsored By Destiny. Har kört hårt på festivalsommarens musik idag. Jag saknar, men bara 281 dagar kvar till nästa hultsfred har jag räknat ut! Jag längtar inte till 18 års dagen, jag längtar inte till thailand, jag längtar inte till studenten, JAG LÄNGTAR TILL FESTIVALSSOMMAR!

image27

Ge mig hultsfred, roskilde, jaa fan ge mig tom. p&l!
JAG GRÅTER OCH FÅR ÅNGEST NÄR JAG VET HUR LÄNGE JAG MÅSTE VÄNTA!
BAAAH! men snart.. snart! ♥

BAJS!

Ohärlig dag! ligger o kollar på en film på 3an, kärlekshistoria. BLÄ!  killen får tjejen och de lever lyckliga i alla sina dagar.. YEEIIY! sånt händer inte mig, nej då inte. Jag börjar få en släng av den härliga "höstsjukan", för er alla som vet vad det betyder.. Jag får panuik på mig själv... JAG ÄR SÄMST.

jag tänker för mycket och handlar för lite... så äre.. det har jag redan kommit fram till många gånger., funderar på att överskölja mig i läxor o bli lite smart under hösten/vintern istl för att tycka synd om mig själv o springa runt o leta efter kärleken i mitt liv.. BLA BLA. usch! Jag skulle behöva bli lite smart så de vore ett bra val. Så får det nog bli..

För att genast få hög dubbelmoral... Jag var på staden med sandra en snabbis idag. Om någon vet vem dendär härliga blonda byggarbetaren på domino är så fixa en dejt åt mig genast tack! Helt min typ, sandra såg min blick, hon fattar. BAAH! PAX! Jag och josse diskuterade det, byggarbetare är riktiga män.. Till skillnad från äckliga ekonomer och liknande.

Sen var det nog inget mer. Jag har ju blottat mitt desperata jag nu, vilket inte alls är mitt rätta jag egentligen utan  jag blir bara såhär när jag tycker synd om mig själv och ser på dumma kärleksfilmer. ADJÖ SNORKRÅKOR

PS!! snälla rara inse, jag vill att du ska prata med mig. fråga om mitt telefonnummer etc?? DS!!!!!

påpeka

GLÖM ALDRIG!

Jag är ful(l) !

Haha, dom skrattar åt mig!

Fan jävla jävlar vad folk skrattade när de såg mig o sannster lunka fram idag. Det kan ha berott på mina sexy-glajjor. Men antagligen inte. Inte för att jag tycker det är pinsamt oså, HUM!

Men era puckon! JAG HADE SÅ SKOJ ÄNDÅ! :D det är sånthär eftersnack som man inte orkar bry sig om ;) Jag står för allt, kommenterar inget... PUNKT DÄR.

Idag har jag en tråkig dag, jag städar, tvättar o ska åka och handla. måste plugga teorinjävel med. haha har inte ens kommit genom första kapitlet. BAAAH. Jag är sämt.

OCH HÖJDPUNKTEN; imorgon börjar idooooool!!!! (L) På onsdag börjar Heroes. Snart DH och Boston tea party med älskade filip och fredrik! Fan jag kommer in i min vanliga tv-fason. JAG ÄLSKAR DET! Jag o sandra har kommit fram till att det inte blir nått partande förens min födelsedag, då har jag massa tid o mysa bort i sängen, FRAMFÖR TVn.. Mohahahaha. Just nu är det också härliga avsnitt av one tree hill, första säsongen! PORRIGT,min älskade lucas!


Jag har inget bra att komma med, helgen bjöd på chokladpopcorn, pannkaka och ny mobil. Aa, har inget mer som sagt. Jag saknar dig pruttlovisa! MEN SNART KOMMER HÖGSÄSONGEN!

Sedan ett litet extra obs; Vi älskar timbaland - the way I are och Mange schmidt - Giftig! Tack frackpucko!♥

image26
GÄNG!

Himmel, jag faller!

Vad är detta?!
Jag klarar det inte. Jag drömmer och tänker hela tiden. Fan, du satte dig fast i min hjärna, ditt pucko! Sluta vara så jävla söt! Jag blir ju arg.. Typ. Eller nej.. Jag klarar inte o förklara, JAG ÄR SÄMST! Men typ ♥, nästan. Kanske?
Vad tycker DU?




Ska vi se på nyhetsmorgon, kompis?

RUBRIK

image25


Porrstrumpan, porrhandsken, porrhalsduken och släggan!


Jag är ledsen över att slutet har kommit, men man ska alltid sluta på topp.
DETTA KOMMER ÄLTAS LÄNGE!

Kunglig i frack!

Hälsoveckan är nu över mina vänner. Det har varit tufft, men det var nog en av de bästa veckorna i mitt liv. JAG ÄLSKAR ATT FÅ LUKTA SNUSK O VARA BAKFULL I SKOLAN! Jag vet inte om allt som jag varit med om är värt att berätta, haha. Mina två kungliga frackvänner sannster hamster bajsråttan och sandrutt, ordförande åsberg vet redan, och det räcker gott o väl! Och det var JAG som vann tävlingen, den som skämmer ut sig mest! TACK ALLA SOM HJÄLPT MIG ! 8-) inte! jag gjorde det helt själv...
Glöm aldrig mottot; 91-Po0ojkE ZöKeez!

Men för att jag inte är den som är den kommer här ett urval av vad som hänt underveckan.. (Jag vill bara påpeka att jag har varit kalasfull ca 15 timmar om dygnet och detta påverkar alla mina beslut som tagits.)


Jag har slagits med en äcklig lärkabock, fått näsblod och stukad tå!
Jag har en stor fet minneslucka från tisdagen, på onsdagen vaknar jag upp hos okänd man.
Jag har bråkat med äckliga liu-människor, FRACKAR ÄR VISST VÄRDIGA!
Jag och sannster har slängt våra skor i strömmen!
Jag har snott en barnpool!
Jag har kissat mitt i norrtull och blivit jagad av securitas.
Jag har dansat på bord och bardiskar!
Jag har hånglat med nollor och gjort dem till värdiga ettor.
Jag har fått åka gratis spårvagn varje dag då "Ädla frackar åker gratis".
Jag har ramlat omkring och kastat paraplyer på tanter under rännstensmarschen.
Jag har fått nollor till att sprippa, köpa chips och smöra för mig som den ädla frack jag är.
etc. etc.

Något som måste berättas är dock att under ottenkvällen då mina värdiga vänner försvinner och jag ringer för att kolla till sannster hamster råtta s'äger hon "jag ligger i en buske" och lägger på.. Jenni, fin som hon är, letar hela natten i varje buske runt stan efter den lilla idioten o kör ramsan "var är sannster" med sin kraxande röst men får inget svar tillbaka.. 6 på morgonen ger hon upp och somnar. fredagsmorgonen får hon höra att hamstern sovit och gosat i sin säng hela natten, ÄCKLIGA HAMSTER! du ska aldrig mer kallas ädel! =P

Förfesterna hos sandra har varit vilda, nätterna har rusat förbi och dagarna har varit oändligt korta. Det känns som att vi började denhär härligheten igår i hjärnan, men kroppen säger en helt annan sak. Jag är helt utslagen men jag tackar o bockar alla mina härliga frackvänner! Sammanhållningen var på topp, iaf vissa gånger. Nu ska jag isolera mig och skämmas för saker som jag inte hänger ut såhär på självaste internet. DAGS FÖR SÖMN, det har jag väl fått 20 timmar av högst senaste veckan. Jag väntar fortfarande på alla vackra bilder som finns på mig, GRR PORR, som vi skulle säga!

DET SOM HÄNDER PÅ FRACKVECKAN MOBBAS MAN FÖR RESTERANDE SKOLGÅNG!!

RSS 2.0