Update

Här sitter jag en vanlig torsdagsförmiddag och dricker läsk och äter chips. 120 kgs Jenni är på väg, jag lovar! Jag ser just nu på smallville, de har blivit mitt första tv-program på dagen, de följs av våra värsta år, rachel ray, ellen show, joey & vänner repris, seventh heaven, one three hill osv. har skaffat mig ett riktigt tv-schema hemma i min härliga lägenhet. jag borde plugga, jag borde städa, jag borde motionera och få luft och mest av allt borde jag gå till skolan. Men näe, de är inget jag har lust med. Jag äter och ser på tv i sängen istället. Men idag tänkte jag gå på två lektioner, projektarbete och feministiskt självförsvar. Enbart för att jag är vd/projektledare i vårat lilla företag och för att jag gillar och få ut mina agressioner i feministiskt. imorrn har vi visst geografiprov. lycka till jenni. Hahaha. nej skolan är inget för mig. Men nu har vi lov och linda binda frågade mig om jag skulle med upp till stockholm och festa imorrn ;D vi får hoppas att de blir nått sånt kul :P nu börjar smallville igen. Fred ut

Skitvecka i högsta klass.

Veckan har varit kass. Jag har knappast varit i skolan, pluggat ytterst lite och ätit allt för mycket.

I måndags såg jag på entourage och tyckte allmänt synd om mig själv. Jag tror att jag åt lite godis också, men jag kommer inte ihåg. allt tycks vara så likt för mig varje dag. Godis - mat, vad är skillnaden?

I tisdags var jag hos pappa och tyckte allmänt synd om oss båda även om det börjar gå framåt för hans del. Jag var även på ica för att skrika på min chef o fråga varför jag inte får jobba, men han var inte där. jag skrev en lapp och han ringde upp, men då hade rädlsan smygit sig på mig och jag tog gladeligen emot mina arbetstimmar i helgen utan något tumult och skrik. Jag började fundera över livet på kvällen. Vad skönt allt skulle vara om jag slapp skolan och fick bo ute hos pappa i skogen med 10 meter till en sjö och 50 till skogspromenader. Men nej, mitt liv ska inte vara enkelt, det var inte menat så.

Igår, hum vad gjorde jag då? Joo jag tog tag i mig själv och pluggade lite, visserligen till ett gympaprov som jag skulle ha gjort för sisådär ett år sen 8-) men jag har gjort det nu iaf så livet är lugnt. Jag var även ute på promenad med mamma under kvällens gång. Mycket tycktes släppa då faktiskt, vi ska fixa någon som jag kan snacka med och hon ska prata med skolan så dom inte är så jävla på mig hela tiden! Vi pratade även om en bil, och diskussionen går framåt, vi är inte på ruta ett längre kompisar! Jag har ändrat modell men en saab 9-3 (tror jag den heter) ska väl funka för mig :)

Idag gjorde jag dedär dumma provet och jag fick faktiskt vg, så de fick bli mitt slutbetyg (som skulle vara satt i juni iår) HUM! Nu funderar jag över mitt tråkiga liv när jag sitter o ser viasat nature. det handlar om termiter och myrslokar. inte något värst jättebra.

MEN IAF! jag har kommit på att jag ska jobba i ayia napa nästa sommar. Jag saknar det så mycket. jag vet inte riktigt vart jag ska jobba. men de löser sig dedär. nånstans, njuta av sol bad och fest.. oså jobb självklart för annars klarar jag mig aldrig, jag är en fattig flicka nu. Det pratade jag o mamma om igår också, att jag inte har det så förspänt längre och att det kan ha nått med mitt cpdepp-humör att göra. Jaja, jag ville inte blotta mig förmycket på bloggen där alla små fjortisar kan läsa för att sedan snacka om mig. vilket iofs är helt ointressant eftersom det inte finns nånting att säga.

Och det blir inget rookie heller :( vi har inga pengar! jaja, skitsamma. det hade varit ett bra sätt o komma ifrån denhär härliga skithålan, men de blir inget. Ta mig till Berlin eller London, någon? Men neeeeeeeej. De blir inget sånt heller. Jag får snällt vänta till thai, dock är de nära nu. 4e december :) Pappa är på bättringsvägen och det ser ljust ut. Jag behöver komma bort.

För den som har läst dehär; VARSÅGOD. du fick nu så mycket onödig information i huvudet så du inte behöver läsa mer på hela dagen, från mig till dig. Peace ut /Charls


Nytt inlägg.

Ja fyfan. idag har varit en riktigt lat dag. Jag va bara på en lektion och den började klockan 16. Jag har prov i internationell ekonomi imorrn men jag har inte ens öppnat dendär boken utan har sett hela första säsongen av entourage under kvällen istället. Jag är så stolt över min prestation. Jag struntar nog i skolan imorrn med. jag orkar inte med domhär första dagarna i veckorna.

Min engelska lärare hade tydligen sagt att jag va för cool för att komma på hennes lektioner. Var den en komplimang måntro? ;D Äe, jag hatar engelskan ändå, man lär sig ändå aldrig nått. Jag kan samma grejer nu som jag kunde i 9an, to bad for you fucking excuse for a teacher! Gå o lägg dig.

jag längtar till helgen redan. Haha, mer spriiiiit barraaaaaaaa! Vi ska ju på inflyttningsfest på lördag. Värsta seriös med mat o stuffs, vad har hänt killar? :O Mognat till, utan lamm o shit? OHMYGOD! men de ska bli mycket trevligt faktiskt :)LammHunterZ^ forever ;)

Fredagen kanske jag ska vara lugn, softa med idol o chiiiipzZz? Kanske vi får se. De lär väl aldrig hända somsagt ;D men vafan, äre högsäsong så äre!

Nu ska jag nog börja på säsong två.. TJING PLING!

Lame-ass party!

Mitt alterego Kapten katastrof har varit framme o nosat på verkligheten ännu en gång! Igår, lördag, var nog den jobbigaste kvällen i mitt liv. Jaa joo, litet födelsedagskalas med folk man känner. visst, de kom inte mycket folk men folket som kom, uhuuuuuuu. OHNEJ. är man inte bjuden av den som har festen kommer man väl inte? Och säger den som har festen att man ska gå ut så går man väl? O sen behöver man väl inte klaga på hur jääääävla tråkigt de är på festen när man själv har tagit sig ut till åby fö att chansa sig in på någons 18års kalas? Haha, jag var en jävla bitch mot folket som jag inte kände igår, VARSÅGODA DEN ÄR NI VÄRDA! Och den som har snott ölen kan ju ge mig 400 spänn inom en vecka tackar så mycket! Och den som skickade alla "snälla kom på min fest"-sms kan ju ladda på min mobil eftersom pengarna tog slut. Aldrig mer fest eller vad sägs? Tack johanna, johanna, angelica och LUVI(♥) som hjälpte mig att städa. SOV GOTT HEJ DÅ!

Jag hade kul i fredags iaf :) THX ;D


THATS IT

HAHAHA! ja ni, aktiviteten i min blogg är nu hög. NEJ! det är svaret. Ni som jag inte har bjudit redan är inte välkomna, ni som har bjudit in er själva blir utkastade och jaa. Mer än så är det inte. ni behöver inte tjata för det biter inte på mig, jag lovar jag står emot erat tjat. Jag tänker inte ha folk jag inte känner som dansar på borden och förstör så jag får betala dyra summor pengar. SORRY. ni får hitta en egen fest. Puss!

KAPTEN KATASTROF!

...Är mitt nya tilltalesnamn.
Jag kan inte säga något mer än KATASTROF om igårkväll. Allt inleddes så bra, förkröket va skoj o vi vart fulla. svea var inte allt för rockigt men mycket trevligt. SEN BLEV JAG FULL! Jag har spytt och gjort diverse saker som gjort mor upprörd. Tack för mig hoppas nadja kan skicka alla fina bilder sen. Puss hej vi ses på stan peace ut/ Kapten challe katastrof

PRUTTIIIZ <3

Morgonen börjar med massa pling på dörren. Jag öppnar i min morgonrusch och ser en liten prutt som står där helt glad o sjunger. Hon kommer in och börjar raga upp paketen. ÖL OCH ZARANOFF KOM FÖRST! "Drick nu... du dricker dåligt" "Drick drick drick" Jag blev fan lite halvlullig där. Fick även ett vackert självporträtt som hon hade ritat, TACK ;D det var fint jag lovar :P
Sen går vi även till coop så att jag på min första 18åriga dag kan inhandla snus och cigaretter, WIHOW. hon brydde sig inte ens om o kolla på mitt leg :(

Vidare till skolan o dundrar in och har väl börjat bli onykter iaf. Alla skrattar åt mig, det hänger bilder på mig överallt. JÄVLA FRIDA OCH SANNSTER ÄCKEL! Jag hatar mormorner, krishna forever! Jag fick ett jävligt sexigt kollage på mig själv och ett uppskattat presentkort på maritas :P MUMS! dom gottgjorde för mig ändå (A) HIHI

Snart kommer pline, VI SKA BLI FULLA! Nadja och vi och kanske någon mer (?) ska till sveaskeppet ikväll. Fuck skolan och engelskaskit imorrn! JAG SKA BLI KUNG I BAREN! Jag borde städa innan förfest. Med städa menar jag kasta in allt i garderoben :D
HAHA, JA MEN JENNI GRATTIS PÅ DIG SJÄLV
-tack så mycket! :D

Vi ses i helgen! ;D


Hej

Ja. Då har jag bakat "brownies" idag. Det blev katastrof, som vanligt med mig vid ugnen. Det smakar typ bara hasselnötskaka? INTE RÄTT! Men mina kära släktingar får ta mina äckelkakor. Jag orkar inte göra nya. :P Imorgon är det min stora dag. Ja, jag tjatar väl ganska mycket om det. MEN NU ÄR DET SÅ ATT JAG FÅR SKAFFA MITT EGET VISAKORT! Och imorrn ska jag o pline gå till sveaskeppet o supa oss asfulla, bara för att jag får göra det lagligt :D Jag borde plugga idag för de har jag inte gjort i helgen. men NEJ! vi ska äta pizza, jag o pline. Undrar vad jag kan få för överaskningar imorrn. det ska bli kul o se :D Och jag fattar inte hur hela världen vet att jag har partaj. för jag har inte så jävla många som läser min blogg. 10-20 pers om dagen. men de är typ 5000000 som vet om de. Ja jo norrköping är allt litet. Och kompisar, bara för att man vet om en fest är man inte bjuden!

Tack för mig / Jenni 18 år om några timmar

Korkek!

Idag ska jag åka till korkek och leka med sofieproooopp :D Vi ska äta mat och massa fett o se high school musical 2 på disney channel :D Idol också iofs.. Sen kanske nån annan bra disneyfilm. SOFIE = BESATT!

Jag har sjuuuuuukt många läxor tills på måndag. vet inte hur jag ska hinna. Jobbar dock inte i helgen iofs ;P De är ju alltid nått positivt.

Imorgon ska jag fira med pappa. Sen ska jag ringa lovisafisa tror jag. Vi kanske kan GEEEEEEEET LOOOOOOOSE?! Vi kan ju höra med pappa bajs o gänget kanske kanske? Nått kanske, jag är lite på humör. fast då tjuvstartar vi högsäsongen. får man det? Annars kanske jag kan ringa jesper. Pline äckel ska ju gå ut 8-):P SOM VANLIGT!

Jaja, som sagt inga planer för helgen förutom ikväll och imorgon förmiddag! Läxor är överskattat som jag alltid har sagt. Detta skiter vi i! Ehm.. Ja men kom med förslag kompisar. Vad händer lördag kväll? ;D

Vi syns i K-town ;P / Jenni Kungen.

En snabbis.

Jag fick nyss reda på att Pappa Bajs & Råttan åker till Thailnad samma dag som  mig. HIHI! (A) Vi ska bo på typ samma ställe också! Då har jag någon att leka med där nere ;D YEIY!

Födelsedag.

Ännu en födelsedag ! MIN FAR FYLLER 47, grattis! Har inte träffat kräket idag, det hinns med till helgen istället. Jag var även hemma från skolan idag, såg ett program imorse där linda rosning var med och berättade om hur mycket hon bara äääälskade skönhetsoperationer och att hon tänker förstora brösten igen. Hallå, VEM bryr sig om linda rosing?! En avdankad B-kändis som var med i BB för typ 100 år sedan, gick ut med att hon skulle vara med i playboy vilket iaf inte var fallet och har försökt starta ett parti eller vad hon nu har gjort, kan inte hennes historia så bra. Stackars tjej, försöker ta sig fram i livet som en mediakåt bimbo. Jaja, det var allt jag ville få fram, mitt hat mot blondiner med stora silikontuttar som är(eller framstår) som aströga.

Jag har bränt en skiva idag. Bara låtar som gör mig på bättre humör när jag inte orkar, som jag aldrig gör längre. Jag har dansat röven av mig, sjungit som aldrig förr och försökt o städa.. Men det vet vi alla hur det går när jag ska städa. Som sagt så var jag hemma från skolan. Skolan är överskattad. Jag vill(vågar) ändå inte gå på högskolan. Jag ska backpacka mig runt världen i flera år tills jag hittar nån bra liten ö i karibien där jag ska bygga en hydda o bo i oså öppna en liten bar så jag klarar av att köpa mat. Där ska jag leva hela mitt liv o glömma alla äckliga "lagomsvenskar"! Jag gjorde egna kycklingköttbullar också, det blev ganska gott. Lite mycket peppar bara, men jag är ingen speciellt bra kock.

Nu längtar jag bara till min 18års fest! Den ska bli minst lika bra som förra året!
Jag kan bara säga en sak;
Wanna get loose?

Jag är kär!

image33
Och här är killen!
Så otroligt, Jag hatade dendär dumma låten i början, "it don't make any difference to me". Sen såg jag idioten på voice-tv & blev näst intill besatt. Killen sjunger otroligt bra även i verkligheten och är ingen produkt som media försöker sälja till oss dumma människor i världen. Den otroligt osnygga 22åringen charmar mig med sitt gigantiska fluff hår och gör mig trollbunden varje gång dendär låten hoppar på. HÖGSTA VOLYM NÄSTA! Gå in på www.thevoice.se och kolla videoklippet så förstår alla vad jag menar när jag säger att JAG SKA FAN GIFTA MIG MED DENHÄR KILLEN! Kevin Michael, du kommer bli min, förr eller senare, vare sig du vill eller inte!
Ps; Vi har samma tröja, han o jag; den som han hade på voice då alltså. Men min är dock svart. Jaja bara ett litet fult inhopp där. BYE!

Tillägg!

Hittade en liten bild från högsäsongen förra året. Jag ser ut att må allmänt bra, vara på partyhumör och framstå som en härlig liten fjortis. DEN BJUDER JAG PÅ, VARSÅGOD!

image32

"Vi" fyller år om en vecka, HÖGSÄSONGSSTART BABY! <3

Jag & min kära vän lovisa fyller år om 1 enda sketen vecka. Nu är de ju så att det bara är jag som fyller år, men vips, när jag blir 18 blev lovisa förvandlad till jenni karlsson så var hon också en 18årig liten flicka. Ja, det är svårt o förstå dedär, självklart. Men nu är det så att vi fattar o ni smartare i skaran av läsare förstår nog också.

Hon försöker skrämma upp mig o säga att jag ska bli rädd för min födelsedagsutmaning, men jag fruktar icke! Allt DU gör mot mig får DU tillbaka 10 gånger värre, det vet du! Jag vet vem ledaren för dehär jävla uppdraget är, DET ÄR DU LOVISA AMALIA BJÄLKE! UTPEKAD!

Jag har även letat efter den härliga remixen på cinderella låten med rihanna och chris brown ikväll. Hittar bara den förjävliga, ursäkta språket, sega versionen. JAG VILL HA AYIA NAPA OCH FART! Så om någon härlig själ har den lite mera "upp-tempo-låten" så snälla, give me!

Jag längtar nu bara 1½ vecka framåt då "vi" (tvillingar med samma namn) ska gå ut första gången lagligt under fredagen & ösa järnet på mitt 18års kalas på lördagen!! DU KOMMER ALDRIG PALLA JOBBA PÅ SÖNDAG DIN PUCKO! men kötta, inte mig emot med en bakis liten cinderella.. Jag kanske också ska smyga in på ett litet hörn att det just nu ser ut som att dj-grejen skiter sig. Men med domdär högtalarna har vi klarat oss förr ;)

Jag SKA lära mig broom song (vilken egentligen går under namnet work) innan den helgen är kommen, JAG & EN KVAST SKA STÅ PÅ BORD, DET NALKAS DANS O SÅNG! OH YES! Haha, det ska bli så härligt o festa med mina gamla kära älskade vänner. Jag vet inte vad jag har gjort med mitt liv i sisådär ett halvår nu.. MEN NU BLIRE HÖGSÄSONG!

(Lova mig att det inte blir så mycket utgång, det gillar jag inte! Jag är den sorten som går på privatfester, DET VET NI!)

Förra årets högsäsong är svårslagen, men vi ska försöka.. Jag börjar bli lite på humör igen, de va ju högsäsongen som höll mig vid liv förra året, baksmälla på jobbet var huvudregeln ungefär. Så SKA det bli iår igen! Längtan till fredagen hela veckan, köpa 1-2 plattor öl o sen kör vi barraaaa! Jag måste bli nostalgisk o säga ; Vi sitter i ventrilo och spelar dota, living on video & hollydolly song! Sen har vi även de lite mer okända som typ yeah yeah wow wow, decepation, never easy, lalalagirl & självklart vårat älskade HITS FOR KIDS! Det är du, jag och dansen till drömhus! Den ska med den 13e! LÄTT!

Dehär var alltså en kärleksförklaring till min numera tvilling Jenni Terez Karlsson, även känd som Lovisa Amalia Bjälke. Eller neej, de va det inte.. DET ÄR EN KÄRLEKSFÖRKLARING TILL HÖGSÄSONGEN! sen ska jag påpeka att jag vill ha finfina presenter på min födelsedagskalas! Förra året fick jag mycket alkohol, det uppskattades under en stor del av högsäsongen... Men barbaras är fina också, jag gillar o dansa med dem, ELLER DÖPA DEN TILL SANNA! *Blink blink* ytterst en liten skara förstog dedär. Men det är som de ska vara!

image31
Bjuder på en cheesy liten bild som jag målade under vår "festresa" till stockholm & hammarby sjöstad. Jag känner att jag är en riktig konstnär, får fram hakorna på rätt sätt iaf! MOHAHA!

PEACE UT / CHALLE BALLE!

Wild hearts can not be crushed

JAG ÄR ARG.. men jag har inte rätt till det. det är inte mitt fel, det är inte ditt fel. det bara är, och det är förjävligt! jag vill bara att allt ska vara som förut. BAJS. som allt annat, mitt liv går typ under. Hej då nu ska jag dö eller nått sånt kul.

RSS 2.0