Tråkig? Jag? WHAT?

Haha okej, nu ska vi se här. Sen jag började skriva i denhär lilla bloggen igen så har jag inte kommit med något smaskigt utan bara tönt-inlägg. Jag är inte en tråkig tönt-tjej så därför ska jag berätta om min lördagskväll!

Det börjar med att jag tar bilen och åker hem till sandra, redo för lite mys och skitsnack. Där sitter hon, jag och lovisa från stockholm och känner att banankakan i köket kommer bli smaskens.. TILLS JAG FÅR MASSA FYLLESAMTAL! Vid klockan 10 bestämmer vi oss för utång.

Jag och lovisa drar hem till henne med bilen för att hämta dricka, en bag in box och 2 öl (Y) PRIMA! Maria slår en signal om att även hon är sugen och vill haka. Tiden hemma hos sandra går fort och vi blir sjuuukt snygga med massa smink och alkohol i kroppen! MOT HUGOS.

Vi hoppar av spårvagnen och jenni är sjukt kissnödig, för att undvika ännu en pissbot så går jag in på någon liten innergård i norrtull. MYCKET MYSIGT DÄR FAKTISKT.

Inne på hugos är det fullt med folk och vi bestämmer oss för att köpa 2 vinflaskor. Ja detta efter jenni och marias shotrace då! Blir snorfulla och köper cider på cider efter det. Jag är självklart alltid lika kär i vakten eftersom att jag tycker att han är as snygg, men det fick vänta för kvällen. Holkey och jag röjer som fan, Robin och jag dansar på bordet exakt som på frackveckan och livet var funfunfun.

Minns inte mer men vidare till max för käk, jag calle och maria. Vi köper maten och sätter oss ner o börjar käka. Maria springer till toan och när hon kommer tillbaka kommer klassikern "har du spytt?" Svaret: "Nej, jag kissade bara. Och kräktes. En gång. Eller nej två. Samtidigt" Så hon kräktes bara 2 gånger men inte spydde ;D

Sen när jag vaknar söndag morgon runt klockan 7 så märker jag att jag inte sover ensam. OHMYFUCKINGGOD! Som tur var så låg Viktor Östrand där och ingen annan random. Jag hade tydligen tjatat in honom till stan för att det var fest men jag hade sovit när han kom? Fick också veta att jag hade duschat på natten (på min toalett funkar inte lamporna så alltså var det mörkt i badrummet) och ramlat i badkaret. Därför var hela mitt ben blått (Y)

SÅ NEJ! Jag har inte gått och blivit torr, I'm still a partyprincess! AND I LIKE IT!

OVER AND OUT

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0